känner mig som en "virrboll" ....... 070131

Nu har jag inte skrivit på länge och det beror på att jag "känner mig som en virrboll", vilket betyder att det är kaos i huvudet (mer än vanligt) och att jag är stressad!  Ska lära mig tänka på en sak i taget:   just nu,  inte ikväll, imorgon eller någon annan dag. 
Alltså,  just nu skriver jag.  Och så är det liksom tomt i huvudet!  Typiskt!  Då får det bli katt-prat.
Har läst om en katt som fick antidepressiva tabletter  ( i England)!   En katt-tjuv, hur kan man stäla en katt och hennes ungar?  Om avlivning av katter i Göteborg, tycker det är hemskt!  Om antidepressiva åt katt vet jag inte vad jag tycker, men det  fungerade!  Så det är väl bra!  Katter kan ju också bli deprimerade.

Hittekatter.... 070122

150664-13

Vill värna om alla hemlösa katter! 
Besök  http//hittekatter.ifokus.se

Den här lille ..... 070122

D!

Den här lille krabaten D har jag tagit hand om i helgen.   (Yngsta dotterns hund.)   Puh, vad jobbigt!   Mest på grund av att mina katter inte var så roade.  D tror att de är små hundar som vill leka....  Inte ville katterna leka, inte på hundars vis i alla fall!   Och D tyckte dessutom mycket bättre om kattmaten än sin egen mat!   Gissa om katterna blev glada när matte hämtade sin vovve......!    Så nu är friden återställd!

Onsdag och .... 070117

Onsdag och jag är trött, trött och trött.......  Var hos både tandläkaren och läkaren igår, det blev för mycket.......  Och det blir mååånga besök hos  tandläkaren eftersom min tand som ska återställas är blott ett minne..... Jag tycker inte om att gå till tanddoktorn!  Här skulle det vara en bild av min katt Tusse, "min lille datanörd", men jag orkar inte nu, kanske ikväll......

Nu har jag..... 070116

Nu har jag blivit snurrig, skulle skicka den största bilden på skogisen, men det blev två!!!  Hjälp, jag har inte lyckats ta bort den lilla bilden....... !

Ännu en katt .... 070116

150664-11

Ännu en katt, detta är min vackre skogskattkille Musse.  Fotograferad av KG!

Kattflicka 070115

150664-7

Här kommer en bild på min lilla huskattflicka Lovisa!
Jag måste tillägga att jag inte tagit bilden själv.  Det har KG!

Har lärt mig ....... 070114

150664-6

Har lärt mig flytta bilder nu!  De här katterna kommer från Agrias sida/ fototävling. Tycker de är fina.....

Äntligen... 070113

150664-5Äntligen har jag kunnat flytta en bild till bloggen.  Måste nu komma ihåg hur jag gjorde!

Lördag......... 070113

Lördag och solen skiner, men det blåser förskräckligt ute så det blir kallt!   Men skönt med en promenad i alla fall.  Nu kom min lilla "datanörd" han gick sin väg efter att ha skrivit 98!   Lääängtar sååå efter att ta bilder på mina fiiina katter!   Är såå okoncentrerad nu, tankarna flyger iväg åt alla håll.  Det är nog bäst att sätta punkt.

Som synes.... och tänder..... 070112

Som synes lyckades jag inte få in en bild igår kväll!  Jag har ju lyckats med Luciakatten..... men vet inte hur jag gjorde?  Senil light!!!  Idag är det grått och murrigt ute.  Skönt,  tycker jag som älskar mörker.   Men jag tycker om våren och sommaren också, men på ett annat sätt!  Nu blev det visst flummigt..... 

Och tänder har jag tänkt mycket på, kanske för att en tand gått av!!!  Vilket betyder att jag bokat tid hos tandläkaren, jag vill ju inte ha en glugg mellan tänderna....  Jag har också varit hos tandhygienist och lärt mig något nytt.  Man ska borsta allt utom tänderna.... ja, nästan i alla fall, så jag tränar på det.....! 
Katternas tänder borde jag också borsta.....

Nu är det... 070111

Nu är det kväll och katterna sover på olika platser, ser bara en  katt just nu.  Min lilla "datanörd" är inte här.  Men han kanske kommer.....   Det måste vara varmt och skönt ovanpå dataskärmen!  Jag vill så gärna ta bilder på mina katter, men eftersom jag inte har en kamera eller mobil med kamera blir det inga bilder!  Nu måste jag lära mig att flytta de bilder som jag redan har på katterna.  Få se om det lyckas ikväll.......


Ofrivilligt uppehåll... 070109

Ofrivilligt uppehåll blev det på grund av fel hos leverantören av bredband.  Och såå lååångt dessutom.......  Men, nu är jag tillbaka.... Otrooligt vilken "abstinens" man får av att inte vara uppkopplad!  Känns tokigt det med, det gick ju hur bra som helst förut, för några månader sen...  Så, vad är problemet?  Nu ska givetvis en av mina katter upp och skriva på tangentbordet, hej T!  Nej, han vill inte skriva,  han vill bli klappad! 
Ute viner blåsten och det är skönt att vara inomhus.  Underbart att ha ett eget hem! 
Har ännu inte lärt mig allt om hur bilder "trollas" till olika ställen.  Jag har ju inte heller en kamera så det är lite knepigt........

Natt... 070102

Natt kl 23nånting.  Jag har varit dålig på att skriva!  
Katterna har överlevt nyrårshelgen och jag med!  Skönt att det har blivit lugnt ute nu....  inga flera nyårsraketer.   Egentligen skulle jag sova nu men så blev det inte eftersom jag somnade till  ABCnyheterna....  Det är skönt att vara vaken på natten....  Allt är så fridfullt, mörker ute och tyst!  Nu vill min skogskatt-kille skriva lite här, ser det ut som...  nej, han hoppade upp på skärmen!  
Men, det är ju en dag imorgon också, så det är nog dags att krypa ner i sängen och sova. Godnatt!